Pages

Thursday, June 30, 2011

new nephewww

assalamualaikum..

tiap kali dalam toilet mesti terfikir mau update belog. tapik bila jari sudah di atas kibot, idea terus hilang. ditambah dengan kemalasan untuk menaip menambahkan lagik bersawangnya belog ni huuu...

minggu lepas pegi kl ngan ibuk n bapak. kakak sulung aku bersalin dan dapat baby boy. syukur semua nya berjalan lancar dan my nephew pun sihat+gendut!


"hi antie2 n angkel2~ "

tapik sebelum ke kl tu, ada panggilan telefon yang selama ni aku tunggu~ huhu.. yah akhirnya aku di lamar! haha di lamar kerja laaa.. syukur jgk la dapat di tawau jak. semua free wahahahahahaha (ketawa jahat, tukang habiskan beras ibuk di rumah~)

dan semalam aku terima lagik panggilan yang sama, panggilan kejaaa.. tapik dengan berat hati terpaksa di tolak sebab aku dah terima lamaran yang pertama tadik tu hukhuk.. yg ni tempat kawan aku jgk, dia yang tolong aku dapat interview sana. sorry tidak ada jodoh mungkin kan heee..

ibuk selalu jugak cakap, kalu belum ada rezeki, memang susah. apply mana-mana pun masih tidak berjaya. tapi bila Allah dah buka pintu rezeki tu, mencurah-curah sampai kita pun tidak tahu mau pilih yang mana. yang penting jangan sampai lupa dengan nikmat-Nya..

dan esok adalah hari pertama aku kerja (bestnya masuk keja hari jumaat dan sabtu adalah cutiii~) doakan semoga segalanya berjalan lancar yah!


"kecomelan dan kegendutan baby boy masih tidak dapat menandingi keCOMELan saya hahahahahahahah"

er tiap kali time-time macam ni aku selalu jadi bengang. seharian duk tengok tv n facebooking saja. mau menjahit pun sudah tidak ada semangat @ malas. huuu tolong~ toloooonnnggggg~


p/s: nampaknya aktiviti menjahet kena di kurangkan mmm..



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...