Pages

Monday, June 13, 2011

cuti sudah habis

assalamualaikum..

ok currently in Tawau again. setelah beberapa hari merayapkan diri di Kota Jeselton ( baca: Kota Kinabalu) interview dua hari yang aku rasakan tidak akan mempengaruhi atau dengan kata lain, baik jangan tunggu. mmm.. ada sedikit give up di situ. disebabkan ada degree menyebabkan berkemungkinan akan di reject. yala ini post untuk spm-stpm saja. tapi aku apply pun guna spm jugak huuu.. kalu kedapatan memang dorang akan reject. punyalah susah cari kerja kan? tambah-tambah di tawau ni, memang terpaksa jugak duk rumah tunggu pinangan. erk!



kamilah finalis AF dari smk tawau~

from left: iwan. inang. me. madi

(iwan classmate dari form 2-5. tiba-tiba jumpa di interview yang sama membuatkan kami kembali ke zaman kanak-kanak. yay!)

( madi pun kawan sekolah dari form2-5 tapi kami berjiran saja hoho)

(inang. erk kawan baru jumpa. dia ni muda dari kami bertiga tapi kelihatannya saya lebih muda~ yeay~)

minggu sebelumnya pun ada interview lhdn tawau. tapi untuk sambilan saja. mau keja ka tidak? baik ada or tidak ada? pun susah jugak mau pilih kan? tapi ni lah interview paling best. tidak sampai 10 minit dalam bilik interview ahahahaa.. maximum setiap orang hanya 5-7 minit. sukur jugak la, kalu tidak memang kecut perut menunggu soklan2 yang bisa pecah perut! dan dan dan.. berkemungkinan besar ada harapan ( inshaAllah)
http://www.cute-smiley.com

tapi yang tidak best nya, terpaksa berhenti amek Lcci huuuu... nasib baik sudah habis exam book keeping. sebenarnya masih mau sambung. tapik tadik sir cakap kalu mau sambung part time, tahun depan baru habis. dush! dush! tidak sangggguuuuppppp~~~~!!!
jadi terpaksa lah rehatkan diri ternak lemak dulu di rumah. alah kalu ada rezki mau sambung belajar, mesti ada tu kan kan kan....

ok tu saja update yang sudah basi dari saya. erk lupa mau update gambar feltcraft! lariiiiiiiiiiiiiiii


p/s: mau tukar no.phone tapi berat hati. asi ka?



No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...