Pages

Friday, May 27, 2011

welcome back!

assalamualaikum...

yea~http://www.cute-smiley.com
akhirnya cik vaio bernyawa balik~
rasa macam sudah dobalas tahun pulak tidak godek-godek lappy ni hikhik..
yea yea~
boleh edit-edit gambar sudaaaa~
boleh upload gambar sudaaaaaa~
boleh tengok-tengok belog sudaaaaa~
dan
lappy berhabuk sudaaaaaa~



http://www.cute-smiley.com

oh saya juga happy sudah habis exam Lcci level 2 hikhik.. di tambah dengan cuti dua minggu yang asik~ boleh menjahit sampai patah jari~ weeeeeeee~

p/s: ada interview 2hb ni. tapi hati rasa sangat tidak best. dush! dush!


Wednesday, May 25, 2011

Kitab Cinta

assalamualaikum


oh tidak~
im so excited!
sebab Fazura berlakon pakai tudung dalam cerita ni ngeee..



Astro Tv Alhijrah ni macam channel baru rasanya. kan kan? kalau nak tahu lebih lanjut boleh layari Tv Al hijrah

ok itu saja.
doakan untuk exam saya jumaat ni! huhuuu...

Friday, May 6, 2011

Kembalikan Jiwaku

assalamualaikum

oh tidakkkkk~ kenapa jiwaku di seksa sebegini rupa? Ya Allah tolonglah hamba mu iniiiiiii..waaaa~~
kenapa disaat aku memerlukan dia perlu sakit2 sebegini?dan memerlukan aku untuk menggantikannya dengan yang lain? ini tidak adil!! setelah sekian lama kita bersama, kenapa perlu ganti dengan yang lain huuuuuuu tidakkkkkk dan dan dan dan dan dan yang paling tidak adil, kenapa harus lain jugak harganya? cis cis cisssssss...

adapter laptop buat hal pulak. tiba-tiba(erk?) tidak boleh berfungsi. malam semalam masa off laptop nampak ok saja. tiba-tiba pagi nak on tidak boleh pulak waaaaa..dan harus diganti tidak boleh repair huuuuu... dan kalu adapter lain harga dalam 150++ tapik kenapa ini harus sampai 400++ waaaaaaaa..
*pengsan!



nampaknya saya harus bekerja keras demi jantung hati ku ni. hari-hariku suram tanpanya huuu... ni pun pinjam laptop my niece atas belas kasihan mereka huhuuu

p/s : time laptop sakit ni la aku tiba-tiba rajin mo upload gambar segala namun hasrat terbantut sebab semuanya ada dalam laptop yang sedang koma itu!

p/s/s: sapa2 yang baik hati boleh la tolong belikan saya~ ~ peace2~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...