Pages

Sunday, March 27, 2011

buzz buzz busy

assalamualaikum

lamanya tidak tidak update belog huuu.. macam biasa, sangat busy dengan class n order. pagi tadik jualan d Pasar Minggu Takada lagik, sudah dua minggu rasanya tidak ke sana. dan ramai telah merindui ku~ ahahaha.. betul! napa jugak tidak ada yang percaya ni? T__T

ok lupakan. ini adalah di antara customer comel ku tadi hehe.. comel kan~
yang satu ni sangat peramah dan hepi time di gambar. mak dia tanya mahu yang mana, semua dia angguk kan hahah.... tapi yang second ni sangat pemalu uuuu~




alolooooOoOoo semuanya comel macam kakak jugak! opps~

ok tu saja untuk hari ni. mau update gambar tapi saya sangat rajin malas!



p/s: untuk incik P5, semoga Allah memberkati mu sepanjang menjadi tetamunya.. amin..
lapanjam yang sangat lama! haisssshhh!!


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...