Pages

Sunday, March 27, 2011

buzz buzz busy

assalamualaikum

lamanya tidak tidak update belog huuu.. macam biasa, sangat busy dengan class n order. pagi tadik jualan d Pasar Minggu Takada lagik, sudah dua minggu rasanya tidak ke sana. dan ramai telah merindui ku~ ahahaha.. betul! napa jugak tidak ada yang percaya ni? T__T

ok lupakan. ini adalah di antara customer comel ku tadi hehe.. comel kan~
yang satu ni sangat peramah dan hepi time di gambar. mak dia tanya mahu yang mana, semua dia angguk kan hahah.... tapi yang second ni sangat pemalu uuuu~




alolooooOoOoo semuanya comel macam kakak jugak! opps~

ok tu saja untuk hari ni. mau update gambar tapi saya sangat rajin malas!



p/s: untuk incik P5, semoga Allah memberkati mu sepanjang menjadi tetamunya.. amin..
lapanjam yang sangat lama! haisssshhh!!


Saturday, March 19, 2011

No Messages

assalamualaikum

sanggupkah anda mendelete peti masuk anda yang selama dua tahun disimpan?

er.. ini adalah jumlah pesanan masuk tidak termasuk yang sudah di delete

ok ready

Mark all

delete.




masih boleh cancel lagi kalu sedang bertukar fikiran


comonnn .. comonn..


apa dalam fikiran?


mungkin masih boleh selamat lagik


atau mungkin tidak


ok anda sudah terlambat!


sekian, terima kasih! jumpa lagik!

p/s: hidup adalah perjuangan!
sila pandang depan. tengoklah orang yang masih sayang anda. ek!

Wednesday, March 16, 2011

Oh Merong!

Assalamualaikum..

kenapalah sangat malas update belog.. maaf, saya sangat bz plak minggu ni. pening nak siapkan order customers huhuuu..

ok lupakan. hari senin lepas bersama-sama cousin terchenta pegi tengok cerita Hikayat Merong Mahawangsa. memang best lah! memang rasa tidak cukup tengok sekali. dan aku rasa ceritanya macam pendek betul. iya betull hee.. lebih kurang satu jam empatpoloh menet saja. tapi memang best lah.. aku suka part ummi nazira cakap..

"raja kami lah yang jaga kami nanti.."

hahah.. macam sedap jak bunyik nya dia cakap gitu ngeee..


stephen rahman - merong mahawangsa
ummi nazeera - embok
khir rahman - kemawas
gavin stenhouse - marcos





ke-excited-tan kami terserlah sampai amek gambar pun tangan vibrate hahaha...
kami lupa mo amek gambar tukang blanja kami tiket wayang hoho..

sampai masa tibanya waktu,
redup hati kamu berdua,
bila dua jasad bersatu,
hidup mati jadi bersama
(betul ka tu?)

p/s: sapa sudah tengok, angkat mouse!


Wednesday, March 9, 2011

cewek inside!

assalamualaikum..

haha comel?
cewek adalah membawa maksud gadis~


ok tu saja.
bai!

Thursday, March 3, 2011

gadis itu! gerrrrr

assalamualaikum...

bingung..
iya bingung mau buat order yang mana dulu.. yang kecik dulu or yang besar di dahulukan? or yang wat banyak profit dulu ngeee...

ngantok dan penat tapi kena paksa badan jugak huuu.. semua dah tanya bila barang nak siap. sorry.. ampun ampun... saya hanya seorang gadis yang ada dua tangan untuk menjahet huhu.. kalu saya ada tangan macam sotong kurita, ble sehari ble siap doblas hp case lapanblas pencil case! haaa itu hanya kalauuu..

ok. lupakan benda di atas. semalam hari rabu, macam besa, tidak ada kelas. jadi senang la aku nak mengurus benda-benda yang perlu di settle kan. jadi ceritanya, semalam aku pegi bsn tawau. iyaaa beli no.pin dpli.... nasib belom ramai orang dalam bank. time turn aku kena panggil...

" dpli yah.."
" ndak da sda dpli. DP suda.." gadis bsn tu bagitau..
aku dengan muka blur..
" aaa? iyalah dpli."
" bukan, sekarang dpli ni under upu, bukan maktab"
"er.. iya ok." terima kasih ya gadis. saya bukan 1st time isi bendalah ni...
"suda kerja ka? " mungkin dia cuba bersikap ramah..
"emm?.. belom.." lambat aku jawap...
" duduk ruma jak la? " aii ni suda lebeyyyy
"err.. iyah.. " pun lambat dan teragak-agak...
end of conversation.

apakah yang anda dapat daripada berbualan di atas?


yesss!!! napa jugak ko nak sibuk aku keja or tidak? siap tanyak duk ruma saja.. huhh nasib tidak lama di kaunter semalam. hangen aku... ikutkan hati aku nak jawap..

" iyah duduk rumah jaga anak lapanorang, husband ndak bagi keja.."

haaaa kan senang. mesti dia diam. huh. benci

ok lupakan. think positive.. think positive..



p/s: Jangan pernah merindukan sesuatu secara berlebihan. Karena yg demikian itu menyebabkan kegelisahan yg tak pernah padam. Seorang muslim akan bahagia ketika ia dapat menjahui keluhan,kesedihan,dan kerinduan.Dan demikian pula ketika ia dapat mengatasi keterasingan,keterputusan,dan keterpisahan.Betapapun yg demikian itu adalah tanda kehampaan hati

p/s/s: aku curik di atas dari fb member!

Tuesday, March 1, 2011

seluar kotak!

assalamualaikum..

sapa yang pakai seluar kotak?

haaaa...

spongebob saja yang pakai seluar kotak ahahahha..

pencil case ni untuk adek Khair Zulzaim. mungkin baru tahun 1, sekolah cina tu.. dia sendiri yang tulis nama dia nih ngeee.. tapi aku hentam saja tulisan nama cina dia tu betol or tidak ahahaha... yang penting ada nampak tulisan cina, jadi lahhhhhh~ dia nak semua kawan2 spongebob! haaa nak patah jahet semua? patrick dan gary ni saja pun dah patah..



ni untuk kakak Khair plak, Wawa..


ok tu saja. banyak lagik yang belom muat naik. sila bersabar yah
bai!

p/s: semakin hari, semakin rajin! hah! amazing~


LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...