Pages

Monday, February 7, 2011

Merah

assalamualaikum..

hari ni dah hari isnin. semua budak-budak sekolah, termasuk cousin yang ku Cik Bintang yang Freak yang rindui sudah mula bersekolah setelah cuti seminggu waahahhaha.....tapi saya masih cuti lagi weeeee~ asik~~ minggu depan baru start class hohoOoOoOoooo~

ok hari ni nak upload gambar buku jurhat , book covers untuk my friend n her kekanda, sempena besday kekanda dia (sama befday ngan aku!)

berkehendakan kale merah n putih seperti dibawah..

comel?
sebenarnya kering idea huuu
ni saja yang termampu,
harap tuan badan syukaaaaa~lalalalalaaaa~


dan hadiah untuk mereka berdua! yay!

1st time buat design macam nih. macam comel jugak kan? ngeee..

ok itu sahja
bai!

p/s: hari rabu ada kursus!


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...