Pages

Wednesday, January 5, 2011

it's Elmo

assalamualaikum...

hari tu aku nampak Iphone case ni sangat la best. lagik best kalu aku sendirik ada Iphone! miahahahaa.. tp aku macam tidak minat Iphone nih (ceh ayat cover line..)

tengok dari sini

pastu, kebetulan ada kawan nak minta buatkan hp case untuk Iphone. terus teringat Iphone case tadik! maka, tercipta dan terjahitlah benda nih.. dengan memberi hadiah iaitu ibujari ku yang cedera hukhuk.. tidak mengapalah, memang begini kalu mau maju. ciss~!!

tapi kawan aku ni dia mau ada gambar Elmo hohohooo
mula-mula buat macam muka monster. dua kali buat, betul-betul macam cookies monster harharharrrrrr~


Dan cik Juliana sudah pun selamat menerimanya... weeeee~~~~




ok itu saja. bai!

p/s: kenapa malas update belog ni?! &%$&#$@%#%$!!!


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...