Pages

Sunday, January 9, 2011

Ayeen's Craft Giveaway

assalamualaikum..

wahhh tadik godek2 belog jumpa giftaway ngeee...



teruja tak nampak benda-benda ni? hohoho sangat!
cik tuan punya belog ni adalah Ayeen from Sungai Petani , Kedah..
katanya dia saja suka2 buat giveaway ni, ble tambah semangat dan tambah kenalan ngee.. sangat sweet buat giftaway ni. harap-harap la dapat! ngeeee...

giveaway ni terbuka untuk semua golongan belog tidak mengira sama ada belog kraf atau belog makan-makan. malah tidah mengira usia mahupun jantina hehe... oleh tu Ayeen dah sediakan hadiah dia dalam dua jenis. mari tengok.

A- CRAFT PACK
1- kain felt x 8 pcs
2- mix round button 10mm x 24 pcs
3- ribbon ( grosgrain + printed ) x 3 meter
4- keyring x 3
5- pin brooch x 3
6- hp straps x 2
7- wiggle eye x 4 pairs

B- CUTE PACK
1- love keychain x 1
2- bookmark x 1
3- flower hp straps x 1
4- buku bajet harian x 1
5- ribbon brooch x 1
6- klip kertas comey x 1
7- note book comey x 1


dan syarat-syarat dia adalah:



Ayeen's craft

1- jadi follower blog ayeen ni dan letakkan link blog ayeen kat blog.

2- buat entry pendek / comel tentang giveaway ni + gambar kat atas ni boh skali...

3- tinggalkan komen kat entry post ni tentang penyertaan ini, dgn link skali..

4- telima kaseh~


cepat-cepat!

4-20 January 2011!


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...