Pages

Tuesday, December 7, 2010

Selamat Tahun Baru 1432H!

assalamualaikum

hai semuahttp://www.cute-smiley.com
Selamat Tahun Baru 1432H!

hari ni tahun baru disambut dengan suasana yang sejuk-sejuk dingin. hujan rintik-rintik dia luar...
sangat sesuai melakukan aktiviti dalam bilik. contohya tidurrrrrr~ waaahh. tapi aku tidak dapat nak sambung tidur huhuuu..memang kebiasaan macam tu lah. ibu marah sambung tidur lepas subuh. ibu cakap nanti rezeki tidak masuk heheh.. baik lah~ saya menurut perintah

ok hari ni nak uploud gambar-gambar cuci mata lagik. dua hari lalu aku sangat sibok bekerja mengalahkan tukang kasut buruh kasar. demi mencari sesuap kek seklet lesipi wakakakaka..
(eh eh Secret Recipe dan Old Town sudah buka cawangan dekat Tawau lah! Famous Amos saja yang tidak ada. upppss!)

ni la hasil semalam setelah berhempas pulas menbanting jari..
tissue case Domokun! yay!
(pening jugak nak buat benda ni huu..)
harap-harap Arma gembira tissue case dia sudah siap. bejanggut jugak dia menunggu siap benda nih hehehe... sorrryyyyy~

p/s: doa awal tahun saya tahun nih...

" Ya Allah ya tuhanku..
murahkan la rezki ku. mudah2an dapat keja or sambung study..
kalu tidak pun cepatkan lah jodoh ku.."
eheheh uztad cakap bedoa mesti telus dan jujur
http://www.cute-smiley.com

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...