Pages

Saturday, December 4, 2010

Lolipopcorn!

assalamualaikum...

tajuk di atas tidak ada kaitan dengan enrty. tu adalah nick my bff yang dah lama lost contact. suddenly teringat n rindu kat dia huuu.. ( owh Fariha Othman, di manakah dikau?)

hari ni kena ceria dan gumbira. nak pegi member kawen.. tumpang bahagia untuk mereka jugak. tapi aku belum ada sediakan apapa pun untuk untuk derang (mood semalam tak berapa nak sihat, jadi semua benda terabai wakakakaka)

ok harap-harap pagi ni sempat pegi carik hadiah. kena sediakan dua nih, both yang kawen pun memang kawan2..

ok tu saja untuk pagi ni. mari cuci mata tengok gambar-gambar yang segar ini

ni untuk Ira yang sangat addicted dengan lolipop!
*idea from SUS!







ok itu saja. bai!

p/s: walaupun tidak ada preparation hadiah, tapi aku masih sempat sediakan baju yang vogue hot untuk hari ni wahahahhaa.. penampilan itu penting! manatau jumpa jodoh di majlis yang indah itu weeee~ (opps! terlebih gediks sudaaa! )

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...