Pages

Saturday, December 18, 2010

countdown

assalamualaikum...

adeh sabtu yang sangat bohsan..
keluar masuk bilik, naik turun rumah, asyik cari bahan "ngemil' jak..
camana mau diet kalu mulut tidak pandai berenti menguyah!
saya gemok, saya ok.

( jangan percaya, saya adalah selim melim lagik cantik ayu jelita macam Rita Rudaini! wakakaka... tipu~)
http://www.cute-smiley.com

ok tadik tiba-tiba buka album lama. fuhh fuhh~ berhabuk!
gambar time muda remaja, (sekarang pun masih muda remaja ok) time study duluUuUuUuuu~
dulu time nak exam, aku lah paling busy. bukan busy belajar. busy buat calendar sendiri wahahahaaa...
ni la dia..
yang pen kale hitam, tarikh yang betul
September 2007
yang kale
pink adalahhhhhh....
.
.
.
Countdown balek rumahhh! yay!
hahaha ni la ni perangai budak sekolah yang melampau excited balik kampung ngeee..

siap lukis aircraft hoho~

yang ni masa April 2007, mungkin. sudah lupaaa


every semester sebenarnya aku ada buat. tp yang lain tu aku sudah buang dan tidak sempat nak snap. yang ni sebab aku letak dalam buku jurhat, tu yang masih ada tu..

ni beg sikulah saya ahahhaa..
dari sem1 sampai last sem masih pakai lagik.
hohoho betapa chentanya saya terhadap
mantan bf beg ini~

tapi ini bukan katil ku, ok

ok tu saja. myp5 dah kol. bai!


p/s: malam ni mungkin pergi kahwen senior time sekolah smk dulu..
aku pernah terlanjur minat ngan dia..
tp dia tak layan! sedeyyy~!


p/s/s: oh ya, ngemil tu = menguyah@asyik mau makan jak!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...