Pages

Sunday, November 21, 2010

walimatul urus

assalamualaikum...

wah dua hari ni busy dengan aktiviti perkahwinan yang sudah tentu bukan perkahwinan ku! huwaaa... it's ok, tumpang sedey gumbira jugak sekali weeee~

19 November 2010, telah selamat di ijab dan kabul kan antara Kartini & Yazid.
20 November 2010, hari persandingan kedua mempelai di kediaman pengantin pompuan...
mari saksikannnnnnnnnnnn......

sebelum tu, hadiah pengantin musti ada..


aku dah ketandusan idea mahupun ilham...
tangan pun dah keras macam kayu..
ni adalah akibat tersangat rajin malas!




ok sudah siap wrapping!

.
.
.
dan ini adalah gambar sebenar pengatin.
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
sangat cOoomellll

http://www.cute-smiley.com
rasa macam nak kawen jugakkkkkk

ya betul dan tidak syak lagik. saya telah kidnap dari Facebook photographer nya
Aziz Albumkasih


dan ini adalah kami-kami yang belom berpunya kawen~



haha Love yang tidak menjadi..



nana: "biar la ba tangan ku jak yang masuk"
wakakakkaaa.. tangan jak pun tangan laaaa

kami-kami yang bakal menyusul~
weee~
http://www.cute-smiley.com
insyaAllah




p/s: hari ni dari majlis nikah jugak. tapi tak larat nak sambung entri huhuuu...
ok jumpa lagik di lain rangancangannnn~

12 comments:

  1. @F&F: yang mane? gambar kawen tu ke? heheh memang pon. dah yg amek tu dah pro dalam gambar-mengambar nih ehehehe

    ReplyDelete
  2. perkahwinan sesuatu yang indah kan...itulah kadang-kadang lelaki amat suka berkahwin lebihh sekali..mereka nak merasai suasana di atas pelamin..buat kenangan demi kenangan demi kenangan demi kenangan...ahh bohonglah kan.

    ReplyDelete
  3. @singalautmetro: ahahaha betul jgk kan.. tp xaci la kalu macam tu huuuu... perkahwinan adalah perkara yang amat bermakna bg pompuan. tu la kena rancang dan make the best. doakan kami2 yng belom lagi merasa nih wahahahahaaa

    ReplyDelete
  4. ni doakanlah ni...moga dapat pasangan baik, beriman dan mampu menjadi suami dan ayah serta atuk dan moyang kepada isteri, anak-anak dan cucu serta cicit.

    ReplyDelete
  5. jeles kan tengok org kawen? huhu....

    ReplyDelete
  6. keretip la kamu, mesti best kan

    ReplyDelete
  7. @singalautmetro: AMINNNNNNNNNN~ heheh

    @fiq: memang sangat jeles huuuu

    @nora: hehe best jgk. tp ada org lagik kretip :D

    ReplyDelete
  8. rinta...hairband mcm ko pki tu ko jual ka?:D

    ReplyDelete
  9. @rina: iya rina kalu ko mau ctau jak aku :D

    ReplyDelete
  10. rita: sorry..typo tu nama diatas.excited aku tgk. Hahaha.... mau isi form ka tu..bah2...jap...berapa la kalau gitu? blh pilih kaler ka tu?

    ReplyDelete
  11. rita: sorry..typo namamu..hikhik..ada msg ko d fb..

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...