Pages

Monday, November 15, 2010

Mr. and Miss. Sankai

assalamualaikum...

kenapa lah penyakit MALAS ni selalu datang? adehhh tolonggggg... tolong jauhkan saya dari penyakit ini..

dan akhirnya hp case untuk Mr. n Miss Sankai siap jgk setelah beberapa kali mendapat halangan sama ada yg di sengajakan atau tidak sengaja. Upps!



p/s: saya dikejar lagi oleh beberapa pelajar sekolah. namun sukar untuk meng'explain' ngan budak2 sekolah nih kenapa saya lambat buat kerja. erk perlukah explanation yg munasabah walhal mereka tidak sedikit pun mau amik tau hal kita? *&^%$%&^&*^!!

4 comments:

  1. malas2 pun siap juga hehe..sampai kena kejar budak iskul hehe

    ReplyDelete
  2. @mamajnj: ahahah yaba kak, malas tahap gaban sda ni. akibat telalu banyak rehat n tido tem sakit laini huuuu

    ReplyDelete
  3. janji kerja siap. sekurang-kurangnya kita tak terbeban lagi. Sakit malas sebenarnya milik orang lelaki ajer...hehehe

    ReplyDelete
  4. @singalautmetro: hehehe org pompuan pun ade jugak penyakit nih...

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...