Pages

Tuesday, November 30, 2010

Fazura dan Lagenda Budak Setan!

assalamualaikum...

yah LBS! Lagenda Budak Setan. memang sudah lama tayangannya keluar. tapi..... kesian ngan aku.. aku baru berkesempatan menonton nya.. biarlah orang cakap aku ketinggalan or apa. yang penting aku sudah tengok!
(kepada sepupu saya yang kini berada di luar liputan kawasan, sila lah berbangga sbb aku suda tgk LBS! wakakakakakaka)


sebenarnya aku tengok LBS sebab LBS dan Fazura saja kikikikikiikiki.. biarpun penantian menungggu Fazura keluar amatlah lambat sekali. hanya selepas menonton selama 1 jam 15 menet dan 39 saat!! sempat jugak aku sapu-sapu hingus airmata huhuhuuuuuu~

tp memang benarlah kata-kata dari peminat2 LBS yang lain, jalan cerita terlalu cepat dan aku pun sudah lupa-lupa jalan cerita dalam novel tu. gilaaa time nak PMR boleh baca novel LBS yang tebalnya pun kalah buku pendidikan islam aku! benda 10 tahun lepas, mana lah aku nak ingat sangat.. novel dia pun dah hilang. bukan di sebabkan oleh saya ok. sebab orang pinjam tak bagi balek! cis! cis! cis! benci! benci! benci!


comel betul Fazura time nih, pakai baju kurung weeeee~ tp muka sedih sebab kasyah kawen hahahaha... tp ending macam hareemmmmm... napa scene dalam komuter (kalau aku tak silap laaaa) time Kate jumpa Kasyah tidak di masukkan? time tu anak kasyah dah besar n nama pun Kate jugak (kalau aku tak silap lagik laaaaaaa..) ah sebenarnya aku hanya menunggu scene Fazura sajaaaaa wahahahahahahhaaaa kejammm. harap-harap LBS2 = Katerina, Fazura akan terus pegang watak tu huuu~

dan aku juga sudah membeli majalah Intrend, sebab 'gadis sampul depan' bulan dec adalah Fazura! kikikikiikkii..

kasut fazura sangat sangat sangat buat aku tak keruan


sumber from murai
"I tak nak yang seksi-seksi ya darling! I dah tak suka pakai yang terdedah-dedah sangat"
ni kata fazura menurut Intrend.
sukur la nak~


p/s: rindu dengan Gol & Gincu

8 comments:

  1. aku lagi minat Lisa dari Fazura..ngeh!

    ReplyDelete
  2. @rina: Lisa comel jgk. tp fazura comel2 gedik wahahahaha...

    @Mz Yunsora: wah~ ada member la~ :D

    ReplyDelete
  3. fazura..em suka tinguk gediknya di pisau cukur
    ohmygucci..heehee

    ReplyDelete
  4. @mamaJnJ: ahaha iyah kak.. kin geram jak tgk dia ahahah.. oh my Luuooiss vuiiitOoOon!

    ReplyDelete
  5. SAYA PEMINAT FAZURAAAAA.

    fazura cantik sgt kan? and dia nice mcm gadis kampung2 gadis melayu :) tapi kes dia jd gengster tu ynn kurang suka tp takpe sbb dia tetap artis yg cantik <3

    ReplyDelete
  6. @liyana: ahahah memang dia comel n cantek. kes dia jadi gengster tu pun bersebab heheh.. apapun tetap suka ngan dia~ :D

    ReplyDelete
  7. movie nie suck....hancur lebur aku tgk cter nie...
    pergggg...novel pebret tue

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...