Pages

Wednesday, November 24, 2010

cik suzi lagik

assalamualaikum...

dua hari lepas telah bertungkus lumus menyiapkan order dari my bff, cik suzi. dia dah lama order, dari bulan lepas lagik. tapi disebabkan banyak betol halangan dan rintangan (ceh.. padahal malas!) jadi menda2 nih pon lambat jugak siap. ingatkan nak siapkan hari sabtu n ahad lepas. tapi busy ngan orang kawen la pulakk..
ampunkan saya~


adakah munga-munga itu kelihatan seperti munga sakura?
macam gagal jak nih huuu
pic sakura disebelah kanan yang telah d kopi dan pes kan dari google




p/s: menjahit gunakan mesin jahit adalah amar sukar sekiranya kurang latihan dan praktis. oleh itu, sila lah rajin-rajin gunakan mesin jahit ok!

3 comments:

  1. wooot~ sa suka~ sy pun suka buat gini tapi anda telah berjaya ke next level= ambil order~ sy kagum sama ko owh~ >_<

    keep it up and all the best in ur biz :D

    ReplyDelete
  2. @glay: ahahah ni pun ke next level sbb ada org minta watkan. kalu ndak, xla ku sampai next level nih. wat benda ni mesti rajin. tp sa sbnrnya malas2 ahahaha... glay ko pun musti rajin2 nih hehe

    ReplyDelete
  3. wee...comel nyer. nk belajar drp kamu boleh?

    ReplyDelete

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...