Pages

Friday, October 29, 2010

order from Mimiey and the gang

assalamualaikum...

hari ni badan semakin semboh tp still tak boleh gerak banyak sangat. (duk diam2 depan lappy mgkin ok! wakakaka) sebenarnya hari ni hanya nak hapdet order yang lama2 tu. ada yang belom upload lagik.. sorry bukan tak sempat, cuma aku malas sakit hukhukhuk..

semua ni untuk adik mimiey
hp case - dia nak ada stobery2


ini ialah brooch atau lebih senang di panggil nametag ahahaha..
dia cakap nak brooch tp nak tulis nama..
dan keychain cupcake yang tak boleh di makan harharhar


ini pun mimiey punya, keychain n hp hanger


ini order kawan2 sekolah dia jugak. semua nak lop2 ya kak!


aku macam tak sanggup suda nak buat benda nih...huwaaaa~



p/s: ada lagi bunch of order yang belom siap. aku macam nak patah pinggang!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...