Pages

Wednesday, August 4, 2010

saya sakit kepala

iya betul.. aku sakit kepala semalam, dari bangun pagi sampai mau tido malam.. penyakit apakah yg menyerang ku tiba2? makan ubat lapanbelas bijik pun xmampan lagik adei.. dan mengakibatkan saya tidak menyiapkan keja saya. hp case untuk kak sal xbuat lagik. insyaAllah esok akan siap ( malam ni sya akan bekerja keras! yeah~) ..
dan td hp case bola tu nak letak tali jugak rupanya.. n hp dia muat2 jak. N93. besar n panjang sungguh hp nih! beg baby Yaya pun kena repair, ayah dia nak tali panjang sikit plak.. mm ok2 saya repairkan..
td duk menung2, semua benda sbnrnya kena bermula dari kecik then baru lah menjadi besar. manusia pun cam tu jugak! apalagik kerjaya n bisnes, aiseh.. cakap pasal bisnes plak.. aku sbnrnya cakap pasal ibu aku. dulu menjahit d rumah saja. then buka kedai kecik d ruma.. lama2 lepas tu dah ok dan sekarang syukur alhamdulillah dah besar... customer xputus2 even x hari raya! (biasanya kedai tailor ni laku time raya jak..- aku harap baju raya aku kan siap menjelang raya nanti. ibukkk tolonglah sayaaaaaa~)

p/s: saya budak baru belajar, kalu salah tolong jangan pukul saya~

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...