Pages

Friday, August 13, 2010

my nieces

sahur~ sahur~
hehe.. kat sabah dah masuk waktu subuh dah skrg nih.. wah xsedar dah masuk hari ke-3 puasa! (ada 27 hari lagik~ erk!) tp sukur alhamdulillah cuaca mendung n lembab ja.. biasanya panas bkn main.. dugaan time puasa! heheh..

nak cita pasal my nieces nih, the day b4 yesterday (mgkin dlm hari rabu) aku dah promised nak buat kan dorg hairband. xsampai shari dah tanya n sibok nak masuk bilik tanya hairband dorg. (xsabar nak pakai!) then semalam baru siap. apalagi sibok la nak pakai... pagi2 nak pg tadika sempat lagi tanya mmm... my nieces ni suma addicted to PINK!! kale lain suma xcantek dorg cakap. hahaha

haaa ni la mereka2 yg ke kecik itu~

feeya+wawa(sibling) n trisya


trisya + ferra ( sibling)



ni yg 1st trial buat hairband ngeee~

ok tu saja untuk hari nih.. selamat berpuasa n selamat beramal~..

p/s: ibu trisya cakap dia tdo pun pakai hairband. nasib baik sempat dselamatkan. kalu tidakk... patah!


No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...