Pages

Tuesday, August 3, 2010

fifa fever comes again~

last weekend aku menghabihkan masa untuk membuat nih.. ni adalah untuk kawan kakak aku. budak laki, bukan budak lagik sbnrnya.. bapak budak! dia xmau letak nama macam kakak aku punya tu. dia cakap kalu budak laki wat macam tu, macam pondan plak agaggagaga.. ada2 jak la dia nih.. jadi aku wat kan dia macam nih lah.. ok juak kan? hehehe .. thumbs-up untuk diri sendiri kehkehkeh.. ( mata aku dah juling2 jahit felt hitam+benang hitam nih..@_@ )



dan d bawah nih untuk anak dia plak, nama anak dia Yaya.. blum 2thn pun anak dia. masih kecik lagik..



P/S: aku dah berenti keja semalam tuh!

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...