Pages

Saturday, July 31, 2010

signage Busana Indah

wah.. sangat excited nih! my 1st signage da siap kehkehkeh.. dengan tekun dan bersungguh-sungguh betul saya menbuatnya hahahaha..


front


back

yang blkng nih d request oleh budak2 kedai jahit tu. mau juak letak CLOSE... dan sya tunaikan permintaan mereka agagagaga...




ini for my sis yg addicted to cupcake (sbb dia tokei cuppies~)

barang sda sampai~

at last!! felt aku da sampai! punyala lama menunggu.. (sbnrnya baru dua hari tunggu da macam setahun ku rasa!)


fetl ni order dari aini kat blog nih , khainisa's little shoppe
xsabar mo buat lagik ;D




dan ini d post oleh my bestfriend dari kk, As. kesian tpaksa susahkan dia. i lop u!


okeh ready... mari kita berkarya! ( eh ble ka guna ayat berkarya?) whatever~

Friday, July 30, 2010

Separuh nafas


asal nampak jak lop2 macam nih, mesti aku teringat dengan lagu dewa nih. cam sinonim jak lagu tu ngan lop2 sayap nih.. ( ka sbb dulu dia sll lukis lop2 macam nih? haihhhh~)


percubaan lagik untuk diri sendiri punya ngeeee~

haaa.. kan aku da cakap.. sbnrnya aku dulu minat tp sejak lima tahun lepas, aku dah xdgr lagik lagu2 dari kumpulan Dewa nih.. sangat2 menguji emosi aku! ah lupakan~

kredit to Encik Google

Thursday, July 29, 2010

hp case

seperti yang telah djanjikan, aku akan upload pic hp case kakak aku......
....
....


hehe.. ok la jugak. dia pun suka! :D



ni plak keychain untuk kak dewi kerana telah bjaya menjadi 1st customer saya!

p/s: aku rasa aku masih mentah lagik dalam bidang nih.. dan perlu improve kan lagik hasil keja nih...

Wednesday, July 28, 2010

hobi baru!

adeh.. lamanya x update blog. bz? bukan.. hanya aku terlalu malas yg teramat.. sbnrnya aku ada keja baru d ruma hehhe.. buat benda nih- Felt Craft. dulu mula2 aku buatkan untuk ibu ada dalam post yg lepas. comelkan :D dan kakak aku pun mau jugak! dan aku pun buatkan la jugak, kesian dia hehe.. tp aku lupa nak amek pic! *sigh*..nanti aku upload pic hp case tu ok..
dan rupanya kawan dia pun mau jugak mm.. aku buatkan ler..


nah! ni la dia. untuk percubaan shj :D

dan ini untuk kawan dia juak, n anak kawan dia
kak Dewi n baby Avril ( bukan Avril Lavinge ok kuikuikui..)


untuk baby Avril


untuk kak Dewi

aku pun sbnrya baru berjinak2 buat benda nih.. kadang2 nampak macam hodoh tp tu kan baru percubaan hehe.. practice make perfect maaa... harap akan bertambah maju lagik! ngeee...

Sunday, July 18, 2010

[ No Subject ]

aku rasa xlama lagik aku akan sakit jiwa...

enough post for today..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...