Pages

Monday, June 14, 2010

Just Married

bulan Jun ni macam tema Hari Perkahwinan sedunia. Semua orang sana sini sibuk dengan acara perkahwinan. aku? of course la TIDAK TERMASUK. belum sampai seru mgkin. apapun kepada yang akan dan sudah bergelar husband n wife tu, Congratulations.. May Allah bless both of u.. aku saja yang belom kawen2 nih..huuu

emm.. how do you feeling when ur-x married? actually, aku xnak fikir sangat benda nih. nampak macam aku masih sayang dia lagi. no no no...bukan macam tu. ini adalah disebabkan dia adalah First Love aku. it's been 5 five after we broke up. aku pun sda lama maafkan dia, even aku x mau cakap or jumpa dia lagik lepas tu. kejam nya aku! bukan juga maksud ku begitu. aku hanya ingin mengurangkan rasa sayangku yang selama 4tahun aku tanam dalam hati ( tp aku telah menanamkan rasa benci dan dendam pulak! asfagfirullah.. maafkan aku! ) mungkin dia memang bukan jodohku, kan!..

aku sebenarnya nak cerita pasal kawan aku yang telah melangsungkan perkahwinan bulan nih heh.. ramai sangat org kawen sampai aku bingung nak pegi yang mana.


untuk Sarima dan Herman


dah selamat menjadi husband n wife :D


kami adalah gadis2 yang masih free ngeee~


ni pulak untuk Santi n Eon


comel x diorang? cupcakes matching ngan baju! hehe



for Mila n Dian


Ilyas adalah kawan abang aku merangkap senior time sekolah dulu

P/S: " Ya Allah Ya Tuhan kami, seandainya telah Kau catatkan dia milikku, tercipta untuk ku, dekatkanlah dia pada ku. satukan lah hatinya dengan hatiku. simpulkan lah kemesraan di antara kami agar kebahagiaan itu kekal abadi. Ya Allah Yang Maha Pengasih. seiringkan lah kami melayari kehidupan yang sejahtera seperti mana yang Engkau kehendaki.." amin..

No comments:

Post a Comment

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...