Pages

Monday, February 22, 2010

al-fatihah...

hari sabtu 20feb2010 pacik aku telah kembali ke rahmatullah.. tp yg sadisnya, kematiannya di sbb kan org lain yg khianat. kalu aku tau sapa yg buat, aku sumpah dia jadi teddy bear supaya senang aku sepak terajang dia. tp biar Allah jak la mmbalasnya.. semua kuarga bkumpul druma, n ibu la org paling sedih( tmasuklah isteri pcik aku), adek dia dah xda...

Al-Fatihah...

Wednesday, February 17, 2010

mp3

lagu yg aku sll dgr time nih..

anang- separuh jiwaku pergi
ajay- maafkan lah cinta
Afgan Ft Cinta Laura - Lets Get The Beat

holiday yang Panas!!


adeh.. aku macam berada di negara afrika ja beberapa ari lalu.. panas GILA! gila pun xpanas macam nih huh.. aku g taiping ngan kakak n anak2 dia tp xpg mana pon. pg Night Safari n Bukit Merah saja. panas gila taiping, aku xsanggup mo jenjalan g mana2 lagik. anak buah aku demam mgkin sbb panas, kepala aku pon pening2 n asyik berdenyut2 gerrrrrrrr!!!!
apapun njoy jugak la cuti nih ( bukan aku mmg 'cuti2' ka selama nih? hoho ) :D

Thursday, February 11, 2010

cupcakeCHIC!

cupcakewaaa... aku tlupa nak upload gambar cc aku ni sempena besday ku 5hb lalu huhuhu... aku beli cc ni dkt the Curve. sedap juak la tp ada jugak yg aku xsuka hehe bau dia macam rempah sikit ( sapa suh amek yg ada herbs! )
kalu nak cuba datang la beramai2 kt Cupcake Chic, kedai dia ada kt Pavilion, The Curve n Sunway pyramid
cupcakechic

mari belajar!


tadi aku kuar g jusco nak cari hand bag untuk ibu ( window shopping only! kuikuikui) dan jalan2 terus g beli buku untuk Mtest.. arap2 la dapat pggl mtest lagik! aku sd xsanggup lagik duduk ruma dan membesarkan badan everyday gerrrr! tp smlm aku ada bli ekpli tu, tu pun Aishah yg suruh. aku pun iya jak la bli. RM60! huu.. tp aku blum pun baca lagik apa yg ada dalam tu.. buku ni pun xtau bila akan drasmikan ngeee ;D

arap2 aku akan berusaha dan bekerja keras demi mencapai kecemerlangan! haha


Wednesday, February 10, 2010

kerana Ku Cinta Kau

Jika ada yang bilang ku lupa kau
Jangan kau dengar
Jika ada yang bilang ku tak setia
Jangan kau dengar
Banyak cinta yang datang mendekat
Ku menolak
Semua itu karena ku cinta kau

Jika ada yang bilang ku tak baik
Jangan kau dengar
Jika ada yang bilang ku berubah
Jangan kau dengar
Banyak cinta yang datang mendekat
Ku menolak
Semua itu karena ku cinta kau
Kau

Saat kau ingat aku ku ingat kau
Saat kau rindu aku juga rasa
Ku tahu kau slalu ingin denganku
Ku lakukan yang terbaik yang bisa ku lakukan
Tuhan yang tahu ku cinta kau

Jika kau tak percaya pada ku
Sakitnya aku
Jika kau lebih dengar mereka
Sedih hatiku
Banyak cinta yang datang mendekat
Ku menolak
Semua itu karena ku cinta kau
Kau

Saat kau ingat aku ku ingat kau
Saat kau rindu aku juga rasa
Ku tahu kau slalu ingin denganku
Kau tahu ku juga ingin denganmu
Ku tahu kau slalu ingin denganku
Ku lakukan yang terbaik yang bisa ku lakukan
Tuhan yang tahu ku cinta kau


Bunga Citra Lestari - Karena Kucinta Kau.mp3

wish list!

canon 500d


canon eos 500D!!
bilakah saya ble tido dgn dia? huwaaa




Tuesday, February 9, 2010

selamat malam


salam.. lamanya xupdate blog! bz n kadang lupa apa yg dibuat..
skrg ni aktiviti harian adalah
1. tido
2. makan
3. soping
4. window soping
5. main2 laptop
6. aku betol2 perlukan keja lain!

huwaaa~~~!!!!

Selamat malam suma..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...